0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Bostadsområde

Trygghet med rätt belysning!

Belysning är välkomnande, ökar tryggheten och hjälper alla att orientera sig i ett bostadsområde.

Från parkeringsplatsen fram till entrén så kommer ett väl avbländat ljus vara där det behövs. Det ska vara vägledande och skapa trevliga ljussättningar och med ny armaturteknik, bidraga till energieffektivitet och långa serviceintervaller.

 

 

 

rstärk anläggningens design med elegant belysning,

det ger en visuellt star

 

 

kare upplevelse,

samtidigt bidrar den till säker trafik och en ökad 

trygghet för alla trafikanter.

Läs mer om parkbelysning här

Områdesbelysning

Med rätt belysning på dygnets alla tidpunkter ger du en bra överblick och skapar en trygghet utan att påverka ljusmiljön.

Mer om effektiv områdebelysning

Vägbelysning

 

 

 

 

 

Belysningens kvalitet är avgörande för säkerheten på våra vägar. Vägbelysning utgör också en stor ekonomisk post för offentliga budgetar, så det är viktigt att man väljer en långsiktig ekonomisk lösning.

Läs om optimal vägbelysning här

PARKERING

 

 

 

 

Bra belysning av parkeringsområden bidrar till säkerhet och trygghet dygnet runt. Vi har ett stort urval av smarta lösningar.

 Ljus för parkeringsytor

Fasad

Även den tråkigaste byggnaden får en ansiktslyftning med en väldesignad ljuslösning. Moderna LED armaturer skapar många möjligheter för stämning och olika färgval.

Bli klokare här

Klicka här och läs mer om de olika belysningstyperna som du vanligtvis arbetar med, när det rör sig om ljus i bostadsområden.

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår