Bra ljus ökar försäljningen

Belysning i en butik har stor effekt på försäljningen. Med en bra ljussättning kan du skapa en behaglig stämning, som lockar våra kunder att stanna kvar i butiken i en längre tid. 

Bortsett från en bra atmosfär skall butiksbelysningen naturligtvis presentera varorna på bästa sätt, samt återge färgerna korrekt. Vi har alla säkert funderat på om tröja är mörkblå eller svart....

I butiker med olika varutyper, skall ljuset anpassas efter de olika avdelningarna. Verktyg kräver en annan typ av belysning än matvaror, återigen åtskiljer det sig bland växter och blommor.

Butiker är också arbetsplatser. Belysningen skall designas, så det blir optimala arbetsförhållanden för den anställda. Exempelvis skall expediten i kassan kunna se färger, siffror och text klart, medan ljuset inte får reflekteras i terminalens display.

Med den senaste LED tekniken kan varje butik få den skräddarsydda lösningen, som precis matchar deras önskemål. Vi tillhandahåller den perfekta lösningen med kvalitetsprodukter från Solar Light sortimentet.

ONE TRACK