0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Lager & Produktion

För att utföra ett bra och säkert arbete krävs bra belysning.

Produktionshall

Belysningen spelar en väsentlig roll i en modern produktion, den skall vara effektiv och säker med optimal energiförbrukning. Bra ljus ger personalen möjlighet att arbeta effektivare och med bättre slutresultat och kan dessutom motverka arbetsolyckor.

Bra ljus till produktion

LAGRET

Bra belysning är avgörande på ett lager, för att arbetsflödet skall vara effektivt och säkert och för att undgå arbetsskador.

Mer om belysning på lagret

Kontor & Mötesrum

Moderna arbetsplatser kräver flexibel belsyning som kan anpassas efter individens behov. Oavsett om man arbetar framför en datorskärm, skrivandes på papper eller håller i möten med presentationer.

Bli klokare på arbetsbelysning

Omklädningsrum & Badrum

Bra belysning skall ge en tydlig överblick av lokalen och tändas/släckas automatiskt för att minimera elförbrukningen.

Läs mer här

OMRÅDESBELYSNING

Bra belysning bidrar till en säker färdväg och en trygg atmosfär omkring byggnaderna.

Bli klokare på områdesbelysning här

TEKNIK & FÖRRÅDSRUM

Här behöver man effektiv belysning så man snabbt och enkelt kan utföra arbetsuppgiften. Installera en rörelsevakt så att ljuset bara är tänt när det är nödvändigt.

Läs mer här

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår