0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

kontorsbyggnad

En bra och effektiv arbetsmiljö kräver en professionell belysning. Du hittar det i Solar Light stora sortiment.

kontor & mötesrum

Moderna arbetsplatser kräver flexibel belysning som kan anpassas efter individens behov. Oavsett om man arbetar framför en datorskärm, skrivandes på papper eller håller i möten med presentationer.

Bli klokare på arbetsbelysning

korridor & gemensamhetsytor

Skall det vara en enkel belysning? Eller önskar din kund en avancerad lösning, där ljuset justeras automatiskt efter dagsljuset? Solar Light ger dig alla möjligheter.

Kom vidare här

Personalmatsal

Här fikar vi och äter vår lunch, vi har personalmöten och firmafester som kräver varierad och flexibel belysning.

Belysning i fikarummet

Fasad

Även den tråkigaste byggnaden får en ansiktslyftning med en väldesignad ljuslösning. Moderna LED armaturer skapar många möjligheter för stämning och olika färgval.

Bli klokare här

PARKERING

Bra belysning av parkeringsområden bidrar till säkerhet och trygghet dygnet runt. Vi har ett stort urval av smarta lösningar.

Ljus för parkeringsytor

Här kan du navigera in på andra typer av lokaler, som är vanliga i kontorsbyggnader.

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår