0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Modernt lantbruk

Effektiv och energiriktig belysning av hög kvalitet. Hitta den perfekta ljuslösningen hos Solar Light.

Ladugård & Stall

Det är ett högt och effektivt arbetstempo i det moderna lantbruket, det är även viktigt att arbetsskador minimeras.

Läs mer här

TEKNIKRUM

Här skall ljuset fungera effektivt för din tekniska anläggning. Använd en rörelsevakt så är ljuset bara tänt när det är nödvändigt.

Läs mer om belysning här

Omklädningsrum & Badrum

Bra belysning skall ge en tydlig överblick av lokalen, samtidigt tändas/släckas automatiskt för att minimera elförbrukningen.

Läs mer här

OMRÅDESBELYSNING

Ge trafiken nära byggnader den bästa förutsättningen med bra ljus och samtidigt skapa en bra atmosfär.

Bli klokare här

Förrådsutrymme

Du skall ha en bra överblick med ett effektivt ljus, så att du inte förlorar dyrbar tid eller att någon kommer till skada. Använd rörelsevakt som tänder/släcker med automatik.

Läs om förrådsbelysning här

Här kan du navigera dig vidare in på våra andra områden, där det krävs någon speciell belysning.

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår