0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Skola & Utbildning

Rätt belysningen för kunskap och utbildning.

klassrummet

Med den perfekta belysningen för optimal inlärning både där läraren står vid tavlan, samtidigt som eleverna läser och skriver eller de utför något praktiskt i klassrummet.

Mer om belysning i klassrummet

 

 

 

korridor & allmänutrymmen

Belysningen skall skapa en behaglig och trygg och plats att vara på. Fördel om belsyningen anpassar sig efter dygnsförhållanden.

Läs mer här

Praktik verkstäder

Det ställs extra höga krav på belysningen i lokaler där man utövar slöjd, bild och konst, hushållskunskaper, musik och andra praktiska teknik områden. Inom dessa områden skall färgtemperaturen prioriteras extra noga.

Läs mer om det här

Sporthallen

När man brinner för sin idrott skall man ha den bästa belysningen som inte bländar eller ger skyggor. Den skall tåla aktiv och fysisk aktivitet på hög nivå

Bra idrottsbelysning

Omklädningsrum & Toaletter

Här använder man en enkel och effektiv belysning, den skall ge en bra överblick, samtidigt vara energieffektiv. Använder man ljuskontroll med tänd/släck har man bra kontroll på energiförbrukningen.

Läs mer här

Klicka här och läs mer om de olika lokaltyperna som finns i en skola eller institution.

 

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår