0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Sport & Idrott

Belysning i sporthallar och utomhusarenor ställer helt andra krav och specifikationer.

 

Sport arenor

Vi har produkterna som ger effektivt ljus till sportutövaren utan att elräkningen blir för kostsam för klubben.

Läs vidare här

Idrottslokal & Sporthall

En bra belysning lyser i alla hörnen av lokalen, den bländar inte och ger sportutövaren den bästa chansen att vinna.

Om bra sportbelysning

Omklädningsrum & Toaletter

Här skall det vara enkelt, effektivt och energisnålt. Eventuellt med närvarodetektor med tänd/släckfunktion, det håller energiförbrukningen nere.

Läs mer här

Klubblokalen

Samlingstunden efter träningen, årsmötet eller klubbfesten. Belysningen skall fungera för många trevliga tillfällen med sina lagkamrater.

Läs mer här

Förrådsrum

Det skall vara enkelt att hitta redskap och utrustning om det brådskar. Ljuset skall vara effektivt och täcka hela ytan.

Läs mer om förrådsbelysning

Kraven är olika och varierar för en arena och idrottsanläggning. Klicka dig vidare in på de områden som är relevanta för dig.

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår