0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Vård & Omsorg

Professionell LED lösning för livsviktigt arbete.

Sovsalar

Ett arbetsrum för personalen och ett tillfälligt hem för patienten. En optimal belysning kan justeras efter förhållandet mellan god arbetsbelysning och ett bra, avslappnande ljus för patienten.

Läs mer här

Korridor & allmänutrymmen

En bra balanserad belysning i korridor och på gemensamhetsutrymmen gör det trevligt för patienter, besökande och personalen kan enkelt orientera sig. Med möjlighet att anpassa belysningen efter dygnsrytmen på sjukhuset.

Om korridor och allmänbelysning

Mat & kaffé

Mötesplatsen skall erbjuda en trevlig miljö att ta tid för paus och matstund, samtidigt skall den kunna användas många andra ändamål, som personalmöten, kalas och mycket annat. Belysningen skall därför vara flexibel och vara enkel att justera

Läs mer om mötesplatsen

KONTOR & MÖTESELOKALER

Moderna arbetsplatser kräver modern belsyning som kan anpassas efter individens behov. Oavsett om man arbetar framför en datorskärm, skrivandes på papper eller håller i möten med presentationer.

Bli klokare på arbetsbelysning

Omklädningsrum & Toaletter

Personalen måste kunna byta om snabbt och effektivt, det kräver en bra belysning. Eventuellt med närvarodetektor med tänd/släckfunktion, det håller enrgiförbrukningen nere.

Läs mer här

OMRÅDEBELYSNING

Designa en lösning som ger en trevlig miljö omkring byggnaderna och samtidigt bidrar till en trygg och säker färdväg för alla trafikanter.


Bli klokare på områdesbelysning

TEKNIKRUM

Effektiv belysning är viktigt för snabb och säker säker drift av tekniska system. Den valda styrningen ska säkerställa att ljuset bara lyser, när det är nödvändigt

Läs mer om teknikrum och ljus

Oavsett vilken uppgift du skall lösa för vård och omsorg, kan vi hjälpa dig med rådgivning och valet av dina produkter.

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår