DEN PERFEKTA KONTORSBELYSNINGEN

Belysningens kvalitet är av stor betydelse för människans förmåga att kunna leverera ett bra utfört arbete. Det gäller i extra hög grad för lokaler man spenderar en längre tid i som t ex. kontor och mötesrum.

Välj rätt armaturer till kontoret
I kontorsmiljöer skall ljuset vara klart och komfortabelt. Man skall tydligt kunna se detaljerna på en teknisk ritning eller det finstilta i en juridisk text. Man skall kunna jobba problemfritt med att läsa på sin skärm utan bländande ljus. 

Energiriktiga lösningar
Dagsljusstyrning ser till att belysningen automatiskt ändras efter dagsljuset rytm. Du sparar energi och får en bättre komfort utan manuellt ingripande.

Det är effektivt att montera rörelsevakt för ljuset i de lokaler man använder en kortare period åt gången. Då lyser det inte mer än nödvändigt och det påverkar vår miljö positivt.

Flexibel belysning i mötesrum
Här finns det behov av att kunna anpassa belysningen efter mötets karaktär. Möten i grupp kräver en sorts belysning, presentationer en annan, här används ofta ljusreglering av armaturerna.

Din riktiga arbetsbelysningen börjar här
Solar Light erbjuder ett omfattande urval av LED-belysning för kontorsmiljöer, där du kan skräddarsy en energieffektiv och intelligent enhetlig belysning.