LJUSFLÖDE SOM FÖLJER RUMMETS DYGNSRYTM

Belysning i sovsalar skall vara flexibel och lysa upp när det behövs, samtidigt som patienterna skall uppleva en behaglig och hänsynstagande atmosfär.

Moderna LED armaturer har dessa inställningsmöjligheter, som är väl anpassade för sovsalar. Ett bra exempel är "Kelvin Change" som gör det möjligt att ändra färgtemperaturen efter behov och arbetsuppgifter.

Belysning för arbete och avkoppling

Vid städning och rengöring behövs ett bra, starkt vitt ljus som ger bra överblick, så att uppgifterna kan utföras effektivt och noggrant. Omvänt på kvällen, skall man kunna ge patienten en behaglig och rogivande miljö att känna sig bekväm i, där man kan sänka ljusstyrkan och ändra färgtemperaturen.

Förutom ljuskvalitet och funktionalitet skall belysningen uppfylla höga krav på effektivitet, för sjukhus och andra organisationer som ska ha maximalt utbyte av sina investerade pengar.

Solar Light har utvalda produkter som matchar de höga krav som Vård och Omsorg kräver. Använd vårt breda sortiment för att sätta ihop bästa lösningen för din kund.