0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Ljusberäkning

FastCalc från Dial gör det möjligt att göra belysningsberäkningar enkelt och snabbt och är särskilt användbart för arkitekter, elkonsulter och installatörer.

Du kan göra en enklare ljusberäkning direkt i webbläsaren på de flesta av våra produkter. Du får förutom en uppskattning kring antal och placering också möjlighet att spara ned resultatet i pdf-format. Allt du behöver göra är att hitta den armatur du behöver och sedan klicka på knappen "Ljusberäkning".

 

Om du sitter med programmet Dialux själv och vill utföra mer exakta beräkningar så finns det möjlighet att ladda ned ljusfilen från vår hemsida. Programmet DiaLux kan också laddas ned från www.dialux.com.

 

Kontakta Solar Light nedan för professionell hjälp med belysningsberäkningar.

Se alla produkter här

Ljusberäkningsformulär

Dina kontaktuppgifter


Information om lokalen

Bifoga filen
Markerade fält (!) skall vara ifyllda
Data

På Solar vill vi alltid hjälpa dig, för frågor och mer information, kontakta oss på telefon eller mejl!

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår