Nytt för 2021 är att vi klassificerar Solar Light-produkter Standard/Professionell/Premium:

 

STANDARD

Standardserien kännetecknas av att det är ett enkelt sortiment med få varianter när det gäller storlek, funktion och teknik. Produkterna väljs i ett prisperspektiv, där det är möjligt att göra ett extremt konkurrenskraftigt pris utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Produkterna är fullständigt dokumenterade och på vilka ljusberäkningar kan göras. Generellt finns standardprodukter normalt alltid i lager.

Anges som: STANDARD / STD

PROFESSIONELL

Professionell-serierna kännetecknas av större valfrihet, där det finns flera varianter när det gäller storlek, lumen, ljusreglering, spridningsvinklar, lägre UGR mm. Produkterna är montagevänliga och står för hög kvalitet. Utvalda serier kan produceras enligt special- och kundanpassade specifikationer.

 Anges som: PROFESSIONAL / PRO

PREMIUM

Premium kännetecknas av att armaturen produceras i högsta kvalitet i en toppdesign med avancerad modern belysningsteknik. Premium har alla funktioner som förväntas av en toppmodern belysningsprodukt. Med en premiumprodukt kan en belysningslösning special anpassas efter kundens önskemål. Med Premium är det möjligt att uppnå unika produkter för varje projekt.

Anges som: PREMIUM / PREM