0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Flexibel LED lösning till produktionshallen hos Danfoss

 Kund Danfoss

Danfoss i Nordborg fokuserar på företagets klimatarbete, bl a genom att ersätta all belysning till LED. Miljöarbetet innebär att Danfoss kommer att göra mesta möjliga på att spara energi, därför planerar koncernen att använda hälften så mycket energi för att driva sin verksamhet år 2030.

Danfoss har ersatt belysning i ett produktionsområde på 8 500 kvm. Det är traditionella 2-rörs armaturer som har ersatts med LED armaturer.Armaturen som används är Modario och är ett skensystem från Siteco. Systemet är mycket flexibelt och kan skräddarsys till t.ex. kontor, mötesrum och som här en produktionshall.

Systemet uppfyller högsta teknisk standard. Armaturerna och styrningslösningen säkerställer att belysningen också passar perfekt med Danfoss behov i andra avseenden. 

Danfoss har valt armaturer med DALI, där KNX-sensorer styr ljuset i enlighet med inkommande dagsljus. Denna lösning ger ungefär 50% i energibesparing.

Modario-lösningen uppfyller inte bara högsta belysningsstandard och ger ett bättre arbetsljus, men imponerar också med en modern design, som är stilren och diskret integrerad i miljön. 

Använda produkter

För mer info kontakta oss

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår