0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Belysning till Danmarks största sjukhusprojekt

Kund Det Nye Universitetshospital i Aarhus
Projekt Belysning till över 100.000 kvadratmeter
Fokusområde Service / logistik

Det nya universitetssjukhuset i Århus är det största sjukhusprojektet i Danmark. Solar har levererat belysning till över 100 000 kvadratmeter vid DNU. Ett stort projekt, som har krävt anpassning och speciallösningar.

-Vi är inte beroende av en enda leverantör. Därför kan vi skräddarsy och sätta ihop de produkter och lösningar som bäst passar uppgiften, säger Torben Conradsen från Solar. Han påpekar att lång erfarenhet också spelar en viktig roll. - Det handlar om att kunna anpassa sig till varje uppgift.

Det enorma projektet i Århus handlar om mer än rätt produkter, för med åtta våningar finns en stor logistikuppgift att lösa. Det spelar ingen roll att tusentals delar levereras i samma låda till bottenvåningen när något kommer att användas på tredje våningen, medan något annat behöver användas i en helt annan byggnad. Därför erbjuder Solar också olika tjänster under vägen i projektet, vilket gör arbetet enklare och effektivare för installatörerna.

-Vi kan packa rätt komponenter och skicka dem till rätt ställe vid rätt tidpunkt. Så vad som kommer att användas på andra våningen om fyra månader kommer att levereras på andra våningen om fyra månader. Och vad som ska användas klockan sex på morgonen levereras på natten, så det är klart, förklarar belysningskonsult Torben Conradsen.

Projektet har pågått i flera år, vilket innebär att det sker mycket inom teknik och utveckling. Därför måste man ha en bra samarbetspartner som också ska kunna förändra projektet på vägen, säger han.

-Vi följer med i utvecklingen och gör nödvändiga förändringar under vägen, så kunden får den bästa slutprodukten.

Detta kan vi:
• Vi skräddarsyr och anpassar produkter för alla behov
• Vi packar rätt komponenter och skickar dem till rätt ställe vid rätt tidpunkt
• Vi följer utvecklingen och gör nödvändiga förändringar under vägen
• Vi levererar både dag och natt
• Vi är specialiserade på funktionalitet och design
• Vi ger råd och vägleder med mycket erfarenhet

Använda produkter

För mer info kontakta oss

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår