0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Kronen Shoppingcenter

Kund Kronen Shoppingcenter
Område LED

Belysningen i ett köpcentrum är av stor betydelse för stämningen och köplusten hos kunderna. Därför var kravet på ljuskvaliteten hög då Solar Light valdes som leverantör av belysning till Köpenhamns nyaste köpcentrum.

Det fanns vissa specifika önskemål på belysning och ljussättning, därför levererade Solar Light ny och innovativ LED-belysning till köpcentret Kronen in Vanløse.

Belysningen skulle reproducera dagsljus så bra som möjligt så att varorna skulle presenteras från sin bästa sida, och ljussättningen skulle skapa en behaglig atmosfär och därmed locka kunder.

I praktiken betyder det att man bara använder LED på minimum RA 90.

- Det levererades inte en vara från hyllan. Här fanns vissa mycket specifika behov och önskemål om belysningen, och med modern LED-belysning kan vi skräddarsy våra lösningar, så de matchar behoven exakt, säger Carsten Lövgren, försäljningschef, Solar Light.


- Förutom rätt färgåtergivning, hade armaturerna DALI drivdon, vilket garanterar att belysningen kan justeras upp och ned i takt med dagsljuset utomhus. Det innebär att energiförbrukningen reduceras till minsta möjliga, vilket naturligtvis är av stor betydelse för en stor belysningsanläggningar med så många brinntimmar, förklarar han.

Till projektet användes downlights, Inverso 150 och Inpact 150, som båda har hög kvalitet i Solar Lights sortiment.
Det finns fler än 1200 downlights monterade, i lamelltaken är de integrerade i skräddarsydda boxar, och i de fasta gipstaken är de inbyggda direkt.

Fakta:

- Byggnaden är 60 000 m2 och erbjuder shopping för ca. 60st olika butiker och många spännande matställen.
- Mer än 1200 downlights har levererats: RA 90, 4000 K, SDCM <3, med DALI. Livslängd på 50 000 timmar (L90 / B10).
- Belysningen i P-huset är tillverkad med kvalitetspolyesterarmatur: "Alhama LED".
- Inpact 150 med DALI lackerad i önskad RAL-färg.
- Skräddarsydd lösning, med ett special drivdon med snabbanslutningar, för att kunna montera 3 downlights på samma drivdon.

Använda produkter

För mer info kontakta oss

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN

Vi använder cookies för att trafikmätning och optimering av sidans innehåll.

Integritetspolicy Jag förstår